Czy można mieszać kuchnię polską z innymi kuchniami świata?
Oczywiście, że tak. Tutaj jest Twoja dobra wola w łączeniu smaków. Możesz sobie łączyć wszystkie kuchnie świata, z naszą regionalną, jeśli tylko będzie Ci to smakowało. Wszystko...
Składniki:
1. Półtora kilograma czerwonej porzeczki
2. Pół kilograma cukru żelującego 2:1
Wykonanie:
Porzeczki przebrać, oderwać od gałązek, usunąć szypułki. Owoce przełożyć do durszlaka i dokładnie opłukać pod strumieniem bieżącej wody. Odsączyć i szklankę owoców odłożyć. Pozostałe porzeczki zmiksować...
Kulinaria
Każdy człowiek ma swoje hobby, które w wolnym czasie rozwija. W zależności od preferencji, może okazać się jego przyszłym zawodem, bądź też nie - bo czasami ktoś lubi robić coś tylko i wyłącznie dla przyjemności....